© Powered by SiteSpirit

 
home-logo.jpg

logo_SUI.jpg

UI-Online-logo.jpg

apotheker-foto-klein.jpg


"We waren al enthousiast over de VI's maar met UI online en de specifieke Persoonlijke Informatie heb je echt geÔndividualiseerde voorlichting. De voorlichtingsteksten op UI-online bieden een praktijkgerichte voorlichtingsmethode voor het hele apotheekteam."


Video Instructies; een logische toevoeging op de Voorlichting Instructies (VI's)

apotheker-animaties.png


Achtergrond
Al meer dan 20 jaar leveren wij begrijpelijke en betrouwbare patiŽnteninformatie op maat. Hiermee dragen wij bij aan een beter geÔnformeerde patiŽnt en meer begrip voor de behandeling.
Wij bieden onze informatie over geneesmiddelen o.a. aan in de vorm van een Voorlichting Instructie (VI). Deze VI fungeert voor het apotheekteam als gespreksleidraad aan de balie en is daarnaast een naslagwerk dat thuis nogmaals rustig kan worden geraadpleegd door de patiŽnt. Kortom, mondelinge en begrijpelijke schriftelijke informatie in ťťn product.

Deze tijd vraagt om aantrekkelijke visuele communicatie
Tijden veranderen en de online wereld waarin we ons begeven verlegt onze focus steeds meer naar visuele communicatie in plaats van geschreven tekst. Met de opkomst van social media, smartphones en tablets worden er steeds meer video's bekeken en gedeeld en wordt dit steeds meer een standaard voor het presenteren van informatie. Uiteraard gaan wij mee in deze trend en bieden wij Video Instructies aan als aanvulling op onze schriftelijke informatie. Deze Video Instructies zijn op toegankelijke wijze bereikbaar via een QR code of een filmcode voor de website apotheekkiosk.nl.

Het grote voordeel van onze Video Instructies is de eenvoud. Op simpele en aantrekkelijke wijze worden de belangrijkste punten m.b.t. een geneesmiddel aan de kijker overgebracht. Doordat dit zowel visueel als auditief gebeurt bereikt de boodschap de patiŽnt vele malen beter!

Kenmerken van onze Video Instructies:

-    Afspeelduur is niet langer dan 3,5 minuten
-    Begrijpelijke taal in beeld en gesproken tekst
-    Sluit inhoudelijk aan op de mondelinge en schriftelijke voorlichting
-    GeÔntegreerd in de Voorlichting Instructies via QR-code en filmcode
-    Geen inlogprocedure (onnodige drempel) voor de patiŽnt
-    Onderdeel van het UI-online abonnement, dus geen extra kosten

Voordelen voor u als apotheker:

Met de Video Instructies bent u als apotheker in staat om de informatievoorziening naar uw klanten nog verder te optimaliseren. U biedt uw klanten meer mogelijkheden om de informatie te consumeren, zonder extra werkzaamheden, op eenvoudige wijze en tegen lage kosten.

Klik hier voor een voorbeeld van een Video Instructie over bŤtablokkers.