© Powered by SiteSpirit

 
home-logo.jpg

logo_SUI.jpg

Samenwerking


Stichting Uitgifte Informatie

SLS werkt sinds 1994 nauw samen met de Stichting Uitgifte Informatie (SUI), opgericht door een aantal praktiserende apothekers met een duidelijke visie op de voorlichtingsrol van de apotheek. De samenwerking heeft geresulteerd in een aantal zeer succesvolle voorlichtingsproducten die dagelijks door een substantieel aantal apotheken wordt gebruikt.

CGM Nederland
Met CGM apotheek, CGM Aposys en labelsoft is CGM een van de grootste apotheekautomatiseerders. In de AIS producten is UI-online op effectieve wijze geÔntegreerd.

Promedico

Op de apotheekhoudende huisartsenmarkt een begrip. In het VDF pakket is UI-online zeer toegankelijk opgenomen. Daarnaast is UI-online ook in Apro, het nieuwe pakket voor apotheken, geÔntegreerd binnen receptverwerking.

Caresoft

Al jarenlang een gewaardeerde partner van SLS en pionier als het gaat om het implementeren van innovaties zoals UI-online.

ChipSoft

Als het op ziekenhuisautomatisering aankomt een begrip. Wij zijn dan ook erg content met het feit dat UI-online is geÔntegreerd in zowel het patiŽntportaal als het AIS voor politheken.

E-Zorg

Met het oog op veiligheid zijn de UI-online servers binnen het zorgnetwerk van E-zorg geplaatst. Daarmee is UI-online verzekerd van een betrouwbaar zorgnetwerk.

OpenSesame

De applicatieontwikkelaar die achter UI-online schuil gaat en zijn sporen ruimschoots heeft verdiend op het vlak van Document Management Systems.

Mhasmo

Onze dedicated webhoster die mede zorg draagt voor een optimale performance en uptime van UI-online.

Pharmeon

Om de patiŽntenportalen van Pharmeon kun je niet heen. Daarom is onze patiŽnteninformatie ook opgenomen in de medicatie-omgeving van de patiŽnt. 

Ook met ons samenwerken? Bel of mail ons: 020-4190270 info@slsweb.nl